För adoption

Det finns många hundar på Kreta som behöver hem. Flera personer hjälper hundarna på plats, men det är långt ifrån tillräckligt. Genom att adoptera en hund från oss godkänner du våra krav och garantier.

 

Vi har gjort ett album för hundar på Kreta som söker hem på vår Facebook sida, Kretas gatuhundar, Grekland.

 

Det som främst kännetecknar en Grekisk hund är att de är väldigt trevliga och sociala hundar och väldigt mjuka och lyhörda till sättet.

Detta troligtvis p.g.a. att de främst lever i byar och städer och det är de som charmar flest som får mat och kan överleva. Dessa hundar förökar sig sen i sin tur och den sociala genen går vidare. Dessa hundar är ofta även väldigt friska och ej sönderavlade som tyvärr många renrasiga hundar är idag. Finns många fördelar att välja en grekisk hund och har man en gång tagit hand om en är det svårt att välja någon. Dessutom ger de så otroligt mycket kärlek och tacksamhet.

 

Om du vill eller har tagit hand om en gatuhund kan det vara lite saker som är bra att känna till, då det inte är som att ta hand om en svensk hund. Vi har samlat lite tips och råd här "Att ta hand om en grekisk gatuhund". (Uppdateras, kommer inom kort)

 

 

 

 

 

Vid intresse av någon av våra hundar i Sverige ring 070-4022480.

Hundar som letar hem, som finns i Sverige

Monza

 

Finns i Umeå.

En väldigt trevlig, social och stabil kastrerad 3 årig tik. Aktiv hund som gillar promenader, spåra och lydnad. Älskar barn och mysa i soffan. E-höfter o 1 fram, inget som påverkar i dagsläget, men väldigt viktigt att hon får den motion hon behöver.

 

Molle

 

Finns lite norr om Uppsala.

En snäll lite försiktigare, lugn hund. Han är ca 5 år, kastrerad och strax under 50 cm hög och väger ca 14 kg. Han har bott på hundgård och behöver komma till någon som har tiden att möta den nya världen med honom i hans takt. Bra med andra hundar. Gillar att åka bil. Vi ser gärna att han får ett hem i närheten av naturen.

Milo & Totte

 

Finns utanför Uppsala. Två bröder, ca 1 & 2 år. Adopteras ihop, då de är väldigt tajta. Lillebror är lite osäker på nya människor men får stöd av storebror. Bra med hundar och katter.

_______________________________________________________________________________________________________________

Kreta

Hundar som letar hem och finns på Kreta kan du se i våra album (Letar hem (finns på Kreta) på vår Facebook, Kretas gatuhundar, Grekland. Nedan är några av hundarna som letar kärleksfulla hem. OBS! Gällande hundarna i Grekland får man nu hämta sin vovve själv. Vi hjälper till att få dem resklara med vacciner, pass etc. och kör dem till flygplatsen. Frågor om hundarna på Kreta vänligen mejla till Rena på renaterezaki@hotmail.com, skriv på engelska. För allmänna frågor ring 070-40 22480 (pratar svenska) eller mejla till info@gatuhundar.se. Man betalar bara en självkostnad för dessa hundar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Milla

 

tik, 2 år, kasterad. Mellan, 17 kg. Väldigt trevlig.

Lea

 

Snäll och go kastrerad tik, hittat på övergiven på gatan.

 

 

Tik, kastrerad. Är på hundgården i Tsivaras.

Gina

 

Tik kastrerad, kan ibland vara lite dominantmot andra tikar.

 

Tik, kastrerad.